Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem dyniowo-pomidorowy z mleczkiem kokosowym
Batat, Cebula biała, Czosnek, Dynia, Kmin rzymski, Koncentrat pomidorowy 30%, Kurkuma, Marchew, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Papryka ostra, Pieprz czarny, Sól, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 718 kJ/172 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 27,3 g w tym cukry: 8,6 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 4,1 g |
Sól: 0,4 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.