Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Krem marchewkowo-kokosowy z imbirem i kolendrą
Kolendra, Cebula biała, Czosnek, Imbir różowy marynowany, Marchew, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pietruszka, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Ziemniaki, Papryczka chili
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 424 kJ/101 kcal |
Tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 9,0 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 1,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.