Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
Krem paprykowy z grzankami czosnkowo-tymiankowymi
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Olej rzepakowy, Tymianek, Czosnek, Sól, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, MASŁO 82% tł., Papryka słodka, Ziemniaki, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 498 kJ/119 kcal |
Tłuszcz: 4,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 15,3 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.