Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65
-
Less Gluten
Krem pistacjowy z białą czekoladą, sos malinowy
Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pasta pistacjowa (PISTACJE), Młody jęczmień, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Biała czekolada (zawiera MLEKO i SOJĘ), ORZECHY PISTACJOWE, Cukier, Maliny
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 951 kJ/227 kcal |
Tłuszcz: 14,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,7 g |
Węglowodany: 18,2 g w tym cukry: 12,7 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 8,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.