Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
Krem pomidorowo-paprykowy z groszkiem ptysiowym
Groszek ptysiowy (zawiera JAJA, MLEKO i GLUTEN), Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Ziemniaki, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 914 kJ/218 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 28,0 g w tym cukry: 10,7 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 5,1 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.