Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36 Star

Krem pomidorowo-paprykowy z groszkiem ptysiowym

Papryka czerwona, Woda, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Groszek ptysiowy (zawiera JAJA, MLEKO i GLUTEN), Marchew, Cebula biała, Ziemniaki, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Cukier, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
914 kJ/218 kcal
Tłuszcz: 10,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 28,0 g
w tym cukry: 10,7 g
Błonnik: 5,0 g
Białko: 5,1 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: