Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Krem pomidorowy z pesto bazyliowym
Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 626 kJ/150 kcal |
Tłuszcz: 10,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 10,1 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.