Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
Krem pomidorowy z tortellini ze szpinakiem i ricottą
Bazylia, Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Czosnek, Tortellini z ricottą i szpinakiem (semolina z PSZENICY durum, woda, szpinak, mąka PSZENNA, SER ricotta, SER, JAJA, marchew, sól, pietruszka, papryka, skrobia ziemniaczana, pieprz)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 401 kJ/96 kcal |
Tłuszcz: 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 12,4 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.