Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
Krem pomidorowy z ziołowymi grzankami
Bazylia, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Olej rzepakowy, Tymianek, Czosnek, Sól, Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 575 kJ/138 kcal |
Tłuszcz: 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 16,1 g w tym cukry: 7,9 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 3,5 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.