Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem z bakłażana i papryki
Bakłażan, Cebula czerwona, Chili, Cukinia, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Sól, Tymianek, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 470 kJ/112 kcal |
Tłuszcz: 7,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 9,0 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.