Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Krem z batatów z masłem orzechowym
Batat, Cebula biała, Cynamon, Czosnek, Marchew, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Olej rzepakowy, Papryka ostra, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 430 kJ/103 kcal |
Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 16,8 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.