Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Krem z batatów z soczewicą i mlekiem kokosowym
Batat, Cebula biała, Chili, Cynamon, Kmin rzymski, Kurkuma, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Oregano, Pieprz czarny, Por, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Soczewica czerwona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 580 kJ/139 kcal |
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 19,9 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 3,6 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.