Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Krem z białych warzyw z pesto bazyliowym i płatkami migdałów
Cebula biała, Ziemniaki, Sok z cytryny świeżo wyciskany, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, MIGDAŁY w płatkach, Olej rzepakowy, Czosnek, Gałka muszkatołowa, Sól, Sok z cytryny, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, olej słonecznikowy, SOJA, syrop kukurydziany, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól morska), SELER korzeniowy, Pietruszka, Pieprz czarny, Kalafior, Bazylia
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 945 kJ/226 kcal |
Tłuszcz: 13,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 17,0 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 9,6 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.