Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Less Gluten
-
Less Carb
Krem z białych warzyw z pesto z natki pietruszki i płatkami migdałów
Cebula biała, Ziemniaki, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Natka pietruszki, Miód pszczeli, MIGDAŁY w płatkach, Olej rzepakowy, Czosnek, Gałka muszkatołowa, Sól, Sok z cytryny, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, ekstrakt SOJOWY (woda, SOJA łuskana [2%]), olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, cukier, maltodekstryny, stabilizator: guma karobowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalne aromaty, witaminy: D, B12), SELER korzeniowy, Pietruszka, Pieprz czarny, Kalafior, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 492 kJ/118 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 8,8 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 3,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- orzechy
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.