Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Less Gluten
Krem z brokułów ze śmietanką, natką pietruszki i koperkiem
Brokuły, Cebula biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Ziemniaki, Czosnek, Koperek, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 878 kJ/210 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 19,9 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 6,4 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.