Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem z cukinii z pomidorami i ziołowymi grzankami bezglutenowymi
Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Cukinia, Wywar warzywny (zawiera SELER), Marchew, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ziemniaki, Cebula biała
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 445 kJ/106 kcal |
Tłuszcz: 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 19,3 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.