Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.98
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem z dyni i jabłek z płatkami migdałów
Chili, Dynia, Jabłko, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Imbir różowy marynowany, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 417 kJ/100 kcal |
Tłuszcz: 4,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 14,5 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.