Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Krem z dyni piżmowej z prażonymi płatkami migdałów
MIGDAŁY w płatkach, Dynia piżmowa, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Marchew, Pietruszka, Por, SELER korzeniowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 434 kJ/104 kcal |
Tłuszcz: 0,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g |
Węglowodany: 25,1 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 2,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.