Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
Krem z kukurydzy z bananem i serem bursztyn
MASŁO 82% tł., Papryka ostra, Banan, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Gałka muszkatołowa, MLEKO spożywcze 2% tł., Pieprz czarny, ŚMIETANA 15% tł., Sok z cytryny, Sól, Cebula biała, Kukurydza, Ser długodojrzewający Bursztyn (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - annato), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 472 kJ/113 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 15,8 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 3,1 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.