Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Krem z marchwi i pomarańczy z groszkiem ptysiowym
Groszek ptysiowy (zawiera JAJA, MLEKO i GLUTEN), Wywar warzywny (zawiera SELER), Marchew, MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok pomarańczowy, Sól, Imbir różowy marynowany, Pomarańcza, Marchew, Pietruszka, Por, SELER korzeniowy, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 413 kJ/99 kcal |
Tłuszcz: 4,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 14,7 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 1,8 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.