Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem z pieczonego selera z oliwą truflową i pestkami dyni
Oliwa truflowa (oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, aromat), Dynia pestki, Wywar warzywny (zawiera SELER), Marchew, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Por, Sól, Ziemniaki, SELER korzeniowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 733 kJ/175 kcal |
Tłuszcz: 7,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 22,0 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.