Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem z pieczonej papryki i pomidorów
Cebula biała, Cukier, Wywar warzywny (zawiera SELER), Koncentrat pomidorowy 30%, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Ziemniaki, Czosnek, Olej rzepakowy, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 769 kJ/184 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 20,7 g w tym cukry: 10,6 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 4,4 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.