Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free

Krem z pieczonej papryki i pomidorów

Woda, Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ziemniaki, Cebula biała, Olej rzepakowy, Wywar warzywny (zawiera SELER), Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Cukier, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
776 kJ/185 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 20,7 g
w tym cukry: 11,0 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 4,4 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: