Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem z pieczonych warzyw z pestkami dyni
Dynia pestki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Por, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Cukinia, Czosnek, Marchew, Papryka czerwona, Pietruszka, SELER korzeniowy, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 490 kJ/117 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 8,6 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 3,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.