Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem z pietruszki z orzechami laskowymi i olejem porowym
Olej porowy (olej rzepakowy, por), Marchew, Pieprz czarny, Pietruszka, Por, SELER korzeniowy, Sól, Ziemniaki, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, ORZECHY LASKOWE
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 679 kJ/162 kcal |
Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 20,9 g w tym cukry: 9,7 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.