Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Krem z pomidorów z zacierką
Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Czosnek, Makaron zacierka (mąka PSZENNA makaronowa, woda, przyprawa kurkuma)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 450 kJ/108 kcal |
Tłuszcz: 4,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 14,3 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.