Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Krem z pomidorów z ravioli ze szpinakiem i ricottą
Bazylia, Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Czosnek, Ravioli z ricottą i szpinakiem (Mąka z PSZENICY twardej durum, pasteryzowana masa JAJOWA, woda, SER ricotta min. 35% (serwatka z MLEKA, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), szpinak min. 12%, SER Grana Padano (MLEKO krowie, sól, podpuszczka), bułka tarta (mąka PSZENNA, woda, sól, drożdże), przyprawy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 503 kJ/120 kcal |
Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 13,1 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.