Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Krem z suszonych pomidorów
Bazylia, Cebula biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Oliwa z oliwek, Oregano, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 889 kJ/212 kcal |
Tłuszcz: 26,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 19,5 g w tym cukry: 13,2 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 4,3 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.