Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem z topinamburu z oliwą truflową
Gałka muszkatołowa, Kalafior, Olej rzepakowy, Oliwa truflowa (oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, aromat), Pieprz czarny, Pietruszka, Por, ŚMIETANA 15% tł., Sok z limonki, Sól, Ziemniaki, Czosnek, Topinambur
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 987 kJ/236 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 25,0 g w tym cukry: 10,9 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 4,3 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.