Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem z zielonego groszku i szpinaku z czarnuszką i grzankami bezglutenowymi
Czarnuszka, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Groszek zielony, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Szpinak, Ziemniaki, Por, Marchew, Pietruszka, SELER korzeniowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 493 kJ/118 kcal |
Tłuszcz: 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g |
Węglowodany: 22,6 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 5,6 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.