Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Vegan
Krem z zielonych szparagów z grzankami i płatkami migdałów
Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Bazylia, Cebula biała, Gałka muszkatołowa, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, ekstrakt SOJOWY (woda, SOJA łuskana [2%]), olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, cukier, maltodekstryny, stabilizator: guma karobowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalne aromaty, witaminy: D, B12), Ziemniaki, Szparagi, Szparagi, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 644 kJ/154 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 16,9 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 5,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.