Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.99
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem z zielonych warzyw z pestkami dyni
Dynia pestki, Brokuły, Cukinia, Wywar warzywny (zawiera SELER), Gałka muszkatołowa, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, Ziemniaki, Czosnek, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 749 kJ/179 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 20,6 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.