Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
Krem ziemniaczano-chrzanowy z jajkiem
JAJA kurze, Cebula biała, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Liść laurowy, Majeranek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, SELER korzeniowy, Sól, Ziele angielskie, Ziemniaki, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 452 kJ/108 kcal |
Tłuszcz: 4,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 11,8 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 4,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.