Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.85
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Krem ziemniaczany z koprem włoskim i jabłkiem
Koperek, Cebula biała, Cukier, Jabłko, Koper włoski, Kurkuma, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Por, Sok z limonki, Sól, Tymianek, Ziemniaki, ORZECHY WŁOSKIE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 490 kJ/117 kcal |
Tłuszcz: 5,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 16,5 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 2,3 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.