Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kremowa pasta z kurczaka z orzechami włoskimi i natką pietruszki; pomidorki, ogórek
JOGURT naturalny 2% tł., Papryka ostra, Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Kurczak udko, Olej rzepakowy, Czosnek, Natka pietruszki, ORZECHY WŁOSKIE, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Roszponka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 085 kJ/259 kcal |
Tłuszcz: 20,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 7,8 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 14,3 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.