Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kremowa pasta z kurczaka z orzechami włoskimi i natką pietruszki; pomidorki, ogórek małosolny
JOGURT naturalny 2% tł., Papryka ostra, Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Kurczak udko, Olej rzepakowy, Czosnek, Natka pietruszki, ORZECHY WŁOSKIE, Ogórek małosolny (Ogórki, woda, sól, przyprawy), Pomidorki daktylowe, Roszponka
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 686 kJ/403 kcal |
Tłuszcz: 33,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g |
Węglowodany: 11,7 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 21,2 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.