Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kremowa potrawka kokosowa z soczewicą beluga, grzybami shiitake, pieczarkami, szpinakiem i miso, makaron sojowy
Kiełki słonecznika, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Soczewica czarna, Pieczarki, Grzyby shittake, Czosnek, Tymianek, Szpinak, Sól, Cebula biała, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 038 kJ/248 kcal |
Tłuszcz: 12,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,8 g |
Węglowodany: 25,7 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.