Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Kremowa zupa z soczewicy z batatami i sezamem
Batat, Wywar warzywny (zawiera SELER), Marchew, Olej rzepakowy, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pieprz czarny, Sól, Soczewica czerwona, SEZAM biały
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 431 kJ/103 kcal |
Tłuszcz: 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 15,9 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 3,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- seler
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.