Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
Kresowa zupa fasolowa z grzybami, chleb razowy
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cząber, Wywar warzywny (zawiera SELER), Fasola biała, Liść laurowy, Majeranek, Marchew, MASŁO 82% tł., Pieprz czarny, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Ziele angielskie, Cebula biała, Olej rzepakowy, Podgrzybki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 575 kJ/376 kcal |
Tłuszcz: 15,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,5 g |
Węglowodany: 54,7 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 13,8 g |
Białko: 14,7 g |
Sól: 4,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.