Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
Kruche tartaletki z cukinią, szalotką i pecorino
Cukinia, Olej rzepakowy, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Cebula szalotka, JAJA kurze, Ser Pecorino Romano (MLEKO owcze, sól, podpuszczka jagnięca), Szpinak, Cukier puder, Mąka PSZENNA, Pieprz czarny, Proszek do pieczenia, Sól, Olej kokosowy, Rukola
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 332 kJ/318 kcal |
Tłuszcz: 19,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,6 g |
Węglowodany: 29,9 g w tym cukry: 0,5 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 6,8 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.