Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Vegan
Krupnik
Cebula biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Marchew, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, SELER korzeniowy, Sól, Ziemniaki, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 620 kJ/148 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 17,1 g w tym cukry: 2,2 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 2,9 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.