Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star
  • Dairy Free

Krupnik z boczniakami i kurczakiem

Woda, Kurczak (pierś), Boczniaki, Ziemniaki, Marchew, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Olej rzepakowy, Wywar warzywny (zawiera SELER), Koperek, Sól, Pieprz czarny, Liść laurowy, Ziele angielskie, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
656 kJ/157 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 20,4 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 12,1 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • gluten
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: