Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
Krupnik z boczniakami i kurczakiem
Boczniaki, Wywar warzywny (zawiera SELER), Liść laurowy, Marchew, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Ziele angielskie, Ziemniaki, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Koperek, Kurczak (pierś), Tymianek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 656 kJ/157 kcal |
Tłuszcz: 3,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 20,4 g w tym cukry: 2,2 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 12,1 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.