Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
Kulebiak z kapustą kiszoną, grzybami i barszczem czerwonym
Burak, Pietruszka, Kapusta kwaszona, Kminek, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Olej rzepakowy, Czosnek, Ziele angielskie, Sól, Pieprz czarny, Cebula biała, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), MASŁO 82% tł., Marchew, Majeranek, Lubczyk, Liść laurowy, Koncentrat buraczkowy (Zagęszczony sok z buraków ćwikłowych, woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; warzywa i ekstrakty warzywne (zawierają SELER), przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają SELER, MLEKO)), Cukier, Podgrzybki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 009 kJ/480 kcal |
Tłuszcz: 14,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 82,5 g w tym cukry: 17,2 g |
Błonnik: 7,8 g |
Białko: 14,2 g |
Sól: 3,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.