Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
Kulki drobiowe w sosie pomidorowym, makaron pełnoziarnisty
Bazylia, Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Cebula biała, Indyk, Kurczak udko, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Sól, Czosnek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 223 kJ/292 kcal |
Tłuszcz: 11,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 30,3 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 20,0 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.