Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
Kulki ferrero, mandarynka
ORZECHY LASKOWE, Kakao, Miód pszczeli, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Płatki OWSIANE, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Mandarynka
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 883 kJ/211 kcal |
Tłuszcz: 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 21,9 g w tym cukry: 10,9 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 5,6 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.