Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.68
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Kulki warzywne z salsą pomidorową
Kiełki słonecznika, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Cebula czerwona, Pietruszka, Natka pietruszki, Marchew, Kasza jaglana, Mąka z ciecierzycy, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Brokuły, Mąka ziemniaczana, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 551 kJ/132 kcal |
Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 20,8 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 0,1 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.