Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kurczak chili na orzechowym puree z batatów
Kiełki słonecznika, Cukier, Kurczak (pierś), Olej rzepakowy, Papryczka chili, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z cytryny, Sól, Czosnek, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Batat, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 661 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 3,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 11,2 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 19,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.