Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
XXX_Kurczak curry, makaron ramen, surówka z białej kapusty
Imbir, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Oliwa z oliwek, Marchew, Kapusta biała, Jabłko, Cukier, Mąka ziemniaczana, Kolendra, Sok z limonki, Pieprz czarny, Pasta laksa (galangal, szalotki, olej SOJOWY, cukier, sól, czerwone papryczki chili, suszone KREWETKI, czosnek, trawa cytrynowa, kurkuma), Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Kolendra, Makaron ramen (mąka PSZENNA, gliceryna sól, regulatory kwasowości: (Kwas mlekowy, kwas octowy, mleczan sodu), ryboflawina, woda), Czosnek, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 887 kJ/451 kcal |
Tłuszcz: 19,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,8 g |
Węglowodany: 33,5 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 32,8 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- mięczaki
- sezam
- skorupiaki i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.