Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

XXX_Kurczak Generała Tso, makaron ryżowy, surówka z białej kapusty

Kurczak udko, Kapusta biała, Woda, Koncentrat pomidorowy 30%, Jabłko, Olej rzepakowy, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Marchew, Miód pszczeli, Sól, Papryka słodka, Oliwa z oliwek, Cukier, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Imbir różowy marynowany, Ocet ryżowy (woda, ryż), Czosnek, Mąka ziemniaczana, Imbir, Kolendra, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Tymianek, Kmin rzymski

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 240 kJ/296 kcal
Tłuszcz: 14,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 19,6 g
w tym cukry: 9,6 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 20,9 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: