Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Kurczak Generała Tso, makaron ryżowy, surówka z białej kapusty

Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Oliwa z oliwek, Marchew, Kapusta biała, Jabłko, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Mąka ziemniaczana, Imbir różowy marynowany, Imbir, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak udko, Kolendra, Kmin rzymski, Sok z cytryny świeżo wyciskany

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 245 kJ/298 kcal
Tłuszcz: 14,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
Węglowodany: 19,8 g
w tym cukry: 8,8 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 20,9 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: