Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Kurczak Generała Tso, makaron ryżowy, surówka z białej kapusty
Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Oliwa z oliwek, Marchew, Kapusta biała, Jabłko, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Mąka ziemniaczana, Imbir różowy marynowany, Imbir, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak udko, Kolendra, Kmin rzymski, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 245 kJ/298 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 19,8 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 20,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.