Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
XXX_Kurczak na musie kalafiorowym, kasza jaglana, fasolka szparagowa
SEZAM biały, Papryka słodka, Czosnek, MASŁO 82% tł., Gałka muszkatołowa, Kurczak (pierś), Tymianek, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Fasolka szparagowa zielona, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Kiełki słonecznika, Kasza jaglana, Sól, Kalafior
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 349 kJ/800 kcal |
Tłuszcz: 15,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 87,7 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 11,4 g |
Białko: 71,8 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.