Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Less Gluten
Kurczak pieczony z warzywami na brązowym ryżu, sos jogurtowo-ziołowy
Cukier, Papryka czerwona, Kolendra, Czosnek, Bazylia, JOGURT naturalny 2% tł., Ryż brązowy, Cebula czerwona, Pieczarka, Papryka żółta, Cukinia, Imbir, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 862 kJ/206 kcal |
Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 25,1 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 20,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.